Η Microsoft καταργεί την εφαρμογή SwiftKey στα κινητά iOS

Η εφαρμογή SwiftKey δε θα εμφανίζεται για εγκατάσταση στην έκδοση iOS από τις 5 Οκτωβρίου.

Η Microsoft φέρνει μία τεράστια αλλαγή για την έκδοση iOS. Όπως επιβεβαίωσε η τεχνολογική εταιρεία, αφαιρείται το SwiftKey από το Apple App Store, βάζοντας έτσι τέλος στην υποστήριξη για την έκδοση αυτή της εφαρμογής πληκτρολογίου. Μάλιστα, η αλλαγή αυτή θα τεθεί σε ισχύ από τις 5 Οκτωβρίου.

Να σημειωθεί πως για όσους έχουν κατεβάσει ήδη το Swiftkey στο iPhone τους τώρα είναι η ευκαιρία τους, καθώς αν δεν την απεγκαταστήσουν οι ίδιοι, η εφαρμογή θα εξακολουθήσει να είναι διαθέσιμη στη συσκευή τους.

Ο Κρις Γουλφ, διευθυντής διαχείρισης προϊόντων της SwiftKey, αναφέρει τα εξής:

«Η Microsoft θα συνεχίσει να υποστηρίζει το SwiftKey Android καθώς και την υποκείμενη τεχνολογία που τροφοδοτεί το πληκτρολόγιο αφής των Windows.

Για τους καταναλωτές που έχουν ήδη εγκαταστήσει το SwiftKey στο iOS, θα εξακολουθήσει να λειτουργεί έως ότου απεγκατασταθεί χειροκίνητα ή ο χρήστης αντικαταστήσει τη συσκευή του»

Η σχετική εξέλιξη έρχεται λίγους μήνες μετά από παράπονα χρηστών που φαίνεται να μην έχουν λυθεί. Επιπλέον, οι καταναλωτές παρατήρησαν πως η Microsoft δεν έχει ανανεώσει την εφαρμογή στο iOS εδώ και πάνω από έναν χρόνο, κάτι που είχε προκαλέσει φήμες περί σιωπηρής διακοπής.

Μέχρι στιγμής, δεν είναι σαφές το γιατί η Microsoft προχώρησε σε αυτήν την κίνηση, δηλαδή της διακοπής υποστήριξης της εφαρμογής στα iPhones.

Το SwiftKey ήταν διαθέσιμο στο λογισμικό iOS από το 2014, δύο χρόνια προτού η Microsoft αποκτήσει επισήμως την εφαρμογή.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Total
0
Shares

Related Posts

Read More

Απάθεια

Οόρος απάθεια καταρχάς σημαίνει έλλειψη πάθους, έλλειψη δράσης ή αντίδρασης. Είναι συνώνυμο της αδιαφορίας. Συναισθήματα όπως ενδιαφέρον, συμπόνια,…
Total
0
Share