Ο Ed Sheeran προειδοποιεί κατά της AI: «Δεν έχετε δει τις ταινίες όπου μας σκοτώνουν όλους;»

Ο Εντ Σίραν αποκάλυψε τις σκέψεις του σχετικά με τη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) στη μουσική χαρακτηρίζοντας την τεχνολογία «παράξενη»

Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός «μίλησε για την Τεχνητή Νοημοσύνη» κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης στο Audacy.

Ο Σίραν ρωτήθηκε εάν έχει δει κάποιο από τα προσανατολισμένα στη μουσική πρότζεκτ της AI που γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Αυτό που δεν καταλαβαίνω όσον αφορά την Τεχνητή Νοημοσύνη είναι ότι, τα τελευταία 60 χρόνια, οι ταινίες του Χόλυγουντ σου λένε “Μην το κάνεις”. Και τώρα όλοι το κάνουν» απάντησε. «Και λέω “δεν έχετε δει τις ταινίες όπου μας σκοτώνει όλους;”».

Ο Έντι Σίραν συνέχισε: «Επίσης, απλά δεν ξέρω γιατί τη χρειάζεσαι – αν αφαιρείς μια δουλειά από έναν άνθρωπο, νομίζω ότι αυτό είναι μάλλον κακό».

«Το νόημα της κοινωνίας είναι ότι όλοι εργαζόμαστε. Αν όλα γίνονται από ρομπότ, όλοι θα μείνουν χωρίς δουλειά. Απλώς μου φαίνεται λίγο παράξενη η Τεχνητή Νοημοσύνη», είπε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Έντ Σίραν αποκάλυψε ότι έχει το αρκουδάκι από την ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ του 2001 A.I. στη συλλογή του.

«Την παρακολούθησα πριν από λίγο καιρό και είπα: “Κοιτάξτε! Ο Σπίλμπεργκ και ο Κιούμπρικ προσπαθούσαν να μας πουν κάτι”» τόνισε.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Total
0
Shares

Related Posts

Total
0
Share