Πανελλήνιες 2023: Έπιασαν μαθητή ιδιωτικού σχολείου με «ψείρα» στο αυτί

Επιτηρητές στις Πανελλήνιες 2023 στη Θεσσαλονίκη άκουσαν ένα βουητό στην αίθουσα και τότε ανακάλυψαν ότι ο μαθητής είχε ακουστικό στο αφτί – Το γραπτό του μηδενίστηκε

Υποψήφιος στις Πανελλήνιες 2023 πιάστηκε από επιτηρητές να αντιγράφει με ακουστικό στο αυτί, κάτι το οποίο προκάλεσε την έρευνα της Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ώστε να διαπιστώσει αν προκύπτουν ποινικές ευθύνες.

Με βάση δημοσιεύματα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Δημήτρης Σμυρνής έδωσε εντολή να διεξαχθεί προκαταρκτική έρευνα από την Αστυνομία.

Η έρευνα κινείται σε δύο επίπεδα: αφενός να διαπιστωθεί εάν τελέστηκαν τα αδικήματα της απόπειρας υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης ή της πλαστογραφίας από τον διαγωνιζόμενο μαθητή και αφετέρου να εντοπιστούν τυχόν συνεργοί του, ώστε να αποδοθούν και σε αυτούς οι προβλεπόμενες ποινικές ευθύνες.

Στο πλαίσιο της έρευνας, ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να ληφθούν καταθέσεις από τους καθηγητές – επιτηρητές, να κατασχεθεί το ακουστικό – «ψείρα» και να εξεταστεί το γραπτό του.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που επικαλείται ο εισαγγελέας, ο διαγωνιζόμενος μαθητής έδινε πανελλήνιες εξετάσεις σε ιδιωτικό σχολείο στη Θεσσαλονίκη.

Επιτηρητές άκουσαν ένα βουητό στην αίθουσα και τότε ανακάλυψαν ότι είχε ακουστικό στο αυτί. Το γραπτό του, όπως αναφέρουν τα ίδια δημοσιεύματα, μηδενίστηκε.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Total
0
Shares

Related Posts

Total
0
Share