Πήλιο: «Πενθούσε τον 60χρονο, τρεις μέρες χωρίς φαγητό, χωρίς νερό, χωρίς γαβγίσματα»

Συγκλονίζει η ιστορία ενός 60χρονου εργάτη γης που έφυγε από τη ζωή στο Πήλιο

Ο «Ευτύχας» όπως τον αποκαλούσαν οι κάτοικοι της περιοχής καθώς κανείς δεν γνώριζε το όνομά του, με καταγωγή από το Πακιστάν, που ζούσε εκεί τα τελευταία 20 χρόνια, έφυγε από τη ζωή μέσα στο σπίτι του, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Σύμφωνα με το gegonotanews.gr, όταν κάποιος τον αναζητούσε για μεροκάματο, επισκέφθηκε το σπίτι του 60χρονου, ο οποίος επί τρεις ημέρες δεν είχε δώσει σημάδια ζωής, χτύπησε την πόρτα, χωρίς να πάρει απάντηση. Αφού ο άνδρας τον κάλεσε στο τηλέφωνο και άκουσε τον ήχο να έρχεται μέσα από το σπίτι, κάλεσε την αστυνομία.

Μόλις έσπευσαν στο σημείο οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., άνοιξαν την πόρτα και αντίκρυσαν τη σορό του 60χρονου, δίπλα στην οποία καθόταν, βουβό και ακίνητο το πιστό κυνηγόσκυλό του.

«Πενθούσε τον 60χρονο. Τρεις μέρες χωρίς φαγητό, χωρίς νερό, χωρίς γαβγίσματα»

«Ήταν τρεις ημέρες άφαντος, μου είπαν, αλλά που να πάει το μυαλό των ανθρώπων ότι είχε πάθει κακό… Σαν να έφυγε ένα κομμάτι της καθημερινότητας του χωριού. Η αιτία θανάτου θα φανεί από την ιατροδικαστική εξέταση… Θα φροντίσουμε το σκυλάκι του, τον μοναδικό μάλλον πραγματικό φίλο που αφήνει πίσω του… Ήταν τις τρεις αυτές ημέρες δίπλα του – άγαλμα ακούνητο χωρίς φαγητό, χωρίς νερό και κυρίως χωρίς γαβγίσματα… Πενθούσε πεσμένο στο πάτωμα του δωματίου που έμενε με τον φίλο του», πρόσθεσε κάτοικος του χωριού.

Την κηδεία του 60χρονου, όπως έγινε γνωστό, θα αναλάβει ο Δήμος Νοτίου Πηλίου.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Total
0
Shares

Related Posts

Total
0
Share