«Πρωθυπουργέ δεν έχει θέρμανση το σχολείο μας»- «Έχετε όμως διαδραστικό πίνακα» (video)

Ζήτω ο εκσυγχρονισμός στην εκπαίδευση! Μπορεί σχολεία να μην έχουν θέρμανση αλλά έχουν… διαδραστικούς πίνακες…

Στην Καρδίτσα μετέβη χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στα έργα αποκατάστασης από τις καταστροφές του Ιανού που εκτελεί η ΤΕΡΝΑ κοντά στο Ανθηρό, επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο Ανθηρού και συναντήθηκε με τον δάσκαλο και τους μικρούς μαθητές του μονοθέσιου σχολείου Ανθηρού.

Έτσι, ο δάσκαλος ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν καθώς το σχολείο δεν έχει κεντρική θέρμανση με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούν ηλεκτρικά σώματα για να ζεσταθούν.

«Το σχολείο μας δυστυχώς δεν έχει κεντρική θέρμανση, και αυτό θα ήταν ευχής έργο αν συνέβαινε, λειτουργούμε τώρα με κάποια σώματα ηλεκτρικά…» αναφέρει ο δάσκαλος στον πρωθυπουργό.

Πετάγεται κάποιος (που δεν φαίνεται) και λέει, Πες όμως ότι είμαστε προχωρημένοι, έχουμε τάμπλετ και διαδραστικό πίνακα. Και ο Μητσοτάκης πήρε την πάσα:

«Διαδραστικό πίνακα έχετε;» ρωτά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «έχουμε» λέει ο δάσκαλος.

«Άρα τεχνολογικό εξοπλισμό πλήρη» λέει χαμογελώντας ο πρωθυπουργός, δίνοντας την εντύπωση ότι δεν διαθέτει το παραμικρό δείγμα ενσυναίσθησης για το τι σημαίνει να μην έχει θέρμανση ένα δημόσιο σχολείο στο οποίο φοιτούν μάλιστα και μικρά παιδιά.

Αντιθέτως, πετώντας την μπάλα στην εξέδρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να επικεντρωθεί στους πολυδιαφημιζόμενους -και από την υπουργό Παιδείας-διαδραστικούς πίνακες που μοιράστηκαν στα σχολεία για να πει πως «όλα είναι καλώς καμωμένα στην εκπαίδευση», την ώρα που τα σχολεία δοκιμάζονται από τις αυξημένες ανάγκες και τα χρέη, ενώ άλλα απειλούνται ακόμα και με διακοπή ρεύματος από τη ΔΕΗ.

Ας χειροκροτήσουμε!

Ζήτω ο εκσυγχρονισμός στην εκπαίδευση! Μπορεί σχολεία να μην έχουν θέρμανση αλλά έχουν διαδραστικούς πίνακες.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
1
+1
0
+1
1
+1
0
+1
1
+1
0
Total
0
Shares

Related Posts

Total
0
Share